Iné športy

Revúcki stolní tenisti potvrdili svoju silu a súperov riadne potrápili

Revúcki stolní tenisti opäť po týždni nastúpili na domácich stoloch k ďalším dvom zápasom 1. ligy. Tentoraz mali za súperov družstvá zo Žiliny a z Valče, dediny pri Martine, ktorá disponuje kúpenými hráčmi z celého Slovenska a aj z Čiech.

Ilustračný obrázok k článku Revúcki stolní tenisti potvrdili svoju silu a súperov riadne potrápili
Foto: Eva Viestová

Doobedu Revúčanov čakal zápas s bývalou extraligovou Žilinou. Čakal sa veľmi vyrovnaný zápas a tak to aj dopadlo.

Po prvých štvorhrách sa domáci ujali vedenia 2–0, kde prekvapila hlavne dvojica Rogos, Zacher, keď vyhrala so silnou dvojicou Kucko, Dusa a otočili zo stavu 0–2 na 3–2 na sety. Ďalší priebeh zápasu sa naťahoval po jednom bode až do posledného zápasu, kedy nastupoval domáci Plecho proti hosťujúcemu Krajčimu jasnej jednotke Žiliny za stavu 6–7 pre súperov. Po nevídanom výkone domáceho hráča, ktorý nedal šancu Žilinskej jednotke a upravil konečný stav na 7–7.

Body v zápase: DRÁBIK . 2,5 výhry 1 prehra

PLECHO. 2,5 výhry 1 prehra

ROGOS. 1,5 výhry 2 prehry

ZACHER. 0,5 výhry 3 prehry

Popoludní do Revúcej pricestovala veľmi silná Valča, ktorá má vo svojich radoch aj hráča z Českej republiky. Už na rozcvičke išla z hostí veľká sebadôvera a do Revúcej prišli s tým, že berú len výhru. Po prvých štvorhrách to tak ale nevyzeralo.

Domáce štvorhry opäť zabrali a ujali sa vedenia 2–0. Domáci v dobrej hre pokračovali aj v dvojhrách. Domáca opora Drábik ľahko vyhral svoje zápasy a keď sa k nemu pridala aj dvojica Plecho a Rogos zrazu bol stav 7–2 a vyzeralo to na jasné víťazstvo.

Hosťujúci hráči zlepšenou hrou a 4 víťazstvami za sebou znížili stav na rozdiel jedného bodu na 7–6. Tak ako ráno na posledný zápas nastupoval domáci Plecho proti dovtedy neporazenému Gajdošovi. No domáci hráč Plecho potvrdil svoju momentálnu formu a svojím priam drtivým výkonom znechutil Gajdošovi stolný tenis a vyhral v pomere 3–1 na sety.

Domáci hráči vyhrali celkovo 8–6 a upevnili si 8 miesto v ligovej tabuľke s 3 výhrami, 3 remízami a 3 prehrami.

Body v zápase:

PLECHO. 3,5 ýyhry 0 prehier

DRÁBIK. 2,5 výhry 1 prehra

ROGOS. 1,5 výhry 2 prehry

ZACHER. 0.5 výhry 3 prehry

info: R. Rogos

POZRITE SI NAŠE FOTO A ZOSTRIH Z DRUHÉHO ZÁPASU.

Stolný tenis 5.kolo
1
Galéria
Stolný tenis 5.kolo
22
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM