Eva Viestová Iné športy

Revúcki tenisti sa rozlúčili so sezónou

Na posledný zápas v tejto sezóne cestovali tenisti TK Revúca do Banskej Bystrice. Revúčania mali už len teoretickú šancu na záchranu v II. triede, keďže ako jediní v tejto sezóne ešte nevyhrali.

Domáci nastúpili vo veľmi silnej zostave aj s bývalým ligovým hráčom Petrom Mazúchom. Naši hráči však stále verili v prvé víťazstvo. Aj napriek veľkej snahe Revúčanov mali vo všetkých piatich dvojhrách navrch Bystričania. O výsledku zápasu bolo rozhodnuté už po dvojhrách a bolo jasné, že zostupujúcim družstvom bude TK Revúca. Revúcki tenisti dokázali proti Banskej Bystrici získať aspoň čestný úspech, keď svoj zápas štvorhry vyhrala dvojica Tomáš Štefko/Adam Antal.

TK Banská Bystrica: TK Revúca
6:1
Zostava: M.Murko, B. Balciar, T. Štefko, A. Antal, P. Mesár

Myslím si, že aj napriek poslednému 6. miestu v tabuľke, hráči podávali dobré výkony. V niektorých zápasoch bolo uspieť takmer nemožné. TK ZZO Čadca postavila proti Revúcej dvoch hráčov ATP, ktorí už odohrali nespočetné množstvo zápasov a majú obrovské skúsenosti. Naši hráči pôsobiaci v biednych podmienkach im mohli len veľmi ťažko konkurovať. Na budúci rok sa TK Revúca, s najväčšou pravdepodobnosťou, predstaví v III. triede SSTZ, kde by mal súperiť so sebe rovnými družstvami. Na záver chcem vyzvať všetkých priaznivcov, ktorí majú záujem hrávať tenis, aby klikli na našu stránku www.tenisovyklub.revuca.net a využili možnosť neobmedzene využívať tenisové kurty za 25€ ročne.

Zdroj: Adam Antal- TK Revúca

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM