Samospráva

Revúcki učitelia sa vedia zabaviť: Muži prišívali gombíky, ženy tĺkli klince

Po desaťmesačnej duševnej práci dobre padne prevetrať si ducha a posilniť svoje telo. Učitelia revúckych škôl tak urobili v úvode prázdnin na 21. ročníku branno-športových hier, ktoré tento rok usporiadala ZŠ J.A. Komenského.

Ilustračný obrázok k článku Revúcki učitelia sa vedia zabaviť: Muži prišívali gombíky, ženy tĺkli klince
Foto: Eva Viestová

V zábavno súťažných disciplínach, akými boli jazda na bicykli, hod na kôš, streľba na floorbalovú bránku, štafetový beh či skúška zručnosti mužov pri prišívaní gombíkov a žien pri zatĺkaní klincov si učitelia oddýchli, pookreli.

Učitelia sa so zápalom pustili do plnenia úloh a vyplatilo sa. Zo siedmich súťažiacich škôl 1. miesto obsadili učitelia Gymnázia M. kukučína v Revúcej, 2. miesto ZŠ I.B.Zocha a 3. miesto sa podelili dve školy ZUŠ a ŠZŠ v Revúcej.

V spokojnom a družnom rozhovore zotrvali aj pri chutnom obede a občerstvení, ktoré im hostitelia prichystali. Po „dobre vykonanej práci“ nielen tento deň, ale hlavne počas školského roka sa rozlúčili a odišli na zaslúžené dovolenky.

Prajeme si všetci svorne, aby sme sa s oddýchnutým telom a pevným zdravím a hlavne s veľkým oduševnením stretli v septembri a tiež pri ďalších športových aktivitách.

info a foto: ZŠ Komenského

Športový deň učiteľov v Revúcej
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM