Eva Viestová Rôzne

Revúcki útulkáči si počínali výborne

V sobotu 1. októbra sa v Banskej Bystrici konala akcia s názvom SOS pre zvieratká. Zúčastnili sa jej útulky a psíčkari z celého regiónu. Pre verejnosť boli pripravené rôzne súťaže, ako aj ukážky obrany, poslušnosti a agility ktoré predviedli práve čl

Natália Vranková s Flekom, Aya Kvetková so Senseyom, Martinka Matejková s Charliem, Janka Ondrášiková s Rikou a Kvetoslava Tavassyová s Briou. Reprezentovali sme nielen kynologický klub, náš útulok, ale aj mesto.

V rámci akcie sa tiež konala výstava útulkáčov, každý útulok mohol súťažiť len s jedným psíkom. Naša Bobinka sa umiestnila na 2. mieste a to prvé jej uniklo len o jeden hlas. Na výstave orieškov sa o prvé miesto delila Bria a Šajba (z Revúckeho útulku) a druhé miesto získala Rika Janky Ondrášikovej. Flekovi a Senseyovi uniklo víťazstvo len tesne. Verím, že nabudúce im to vyjde.

Celá akcia prebehla v priateľskej atmosfére, za slnečného počasia v krásnom prostredí mestského parku v Banskej Bystrici.
Akciu prišli podporiť aj kapely, ktorých tóny sa niesli parkom od rána až do poobedňajších hodín. Príjemne unavení sme až za šera opúšťali akciu, no na tento krásny vydarený deň budeme ešte dlho spomínať.

Zdroj info : K. Tavassyová, útulok Revúca http://www.facebook.com/…241310877362

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM