Kultúra

Senzačný úspech Revúčanky Zuzany: Tieto fotky sa umiestnili v TOP 10 prestížnej súťaže!

Revúčanka Zuzana Hudáková, sa opäť umiestnila v TOP 10 v prestížnej fotografickej súťaži. Zuzana je členom medzinárodnej fotografickej spoločnosti Guild of Photographers, v ktorej získala titul "Top 10 Photographer of the Year".

Ilustračný obrázok k článku Senzačný úspech Revúčanky Zuzany: Tieto fotky sa umiestnili v TOP 10 prestížnej súťaže!
Foto: Eva Viestová

O svojom úspechu Zuzka povedala: „Veľmi sa teším tomuto úspechu a som veľmi hrdá, že zo všetkých ocenených som bola jediná nebritského pôvodu. Je úžasné stretávať sa s novými rodinami a detičkami rôznych národností. Pri fotení sa snažím o vytvorenie emocionálneho zážitku pre rodinu, zachytenie spomienok, skutočných pocitov a okamihov a som rada, že moju prácu ocenili aj v tejto skvelej spoločnosti“.

Riaditeľ spoločnosti Guild of Photographers Steve Thirsk povedal: „Fotografi musia každý mesiac v priebehu roka poslať niekoľko fotografii, ktoré sú hodnotené medzinárodne uznávanými porotcami. Umiestnenie je určené podľa najvyššieho súčtu bodov získaného počas roka. Je to neuveriteľný úspech! Získať titul Top 10 nie je jednoduché. Hodnotili sme takmer 10 000 fotografií nielen z UK, ale aj Európy a iných krajín. Tento titul dokazuje pravidelnú vysokú kvalitu fotografických zručností. Zuzane sa navyše podarilo získat aj ocenenie Photographers bar – jedinečné vyznamenanie, ktoré získalo len jedno percento zo všetkých zúčastnených. Na svoje výsledky môže by právom hrdá“.

Pozrite si naozaj krásne a originálne víťazné fotografie Zuzky v našej fotogalérii.

zuhuda.com

FB: ZuHuda Photography

Víťazné fotografie Zuzany Hudákovej
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM