Správy

Skvelá šanca pre cyklistov: Jazdou po Banskobystrickom kraji hrajú o atraktívne ceny

Cieľom výzvy je motivovať k objavovaniu kraja a jeho regiónov na bicykli. Cykloturisti môžu prostredníctvom sociálnej siete dávať fotografie z cyklovýletov a vyhrať tak.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá šanca pre cyklistov: Jazdou po Banskobystrickom kraji hrajú o atraktívne ceny
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Celkom osem cyklovýletov v ôsmich regiónoch Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) a k tomu deväť cien, ponúka výzva s názvom Hybaj na bajk, ktorú v uplynulých dňoch iniciovala Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Banskobystrický kraj Turizmus.

Osem atraktívnych cien

Cieľom výzvy je motivovať k objavovaniu kraja a jeho regiónov na bicykli. Cykloturisti môžu prostredníctvom sociálnej siete dávať fotografie z cyklovýletov a vyhrať tak osem atraktívnych cien každý pondelok a ďalšiu v závere výzvy. Dňa 2. novembra bude zo všetkých zapojených vyžrebovaný jeden, ktorý získa rodinný víkendový pobyt v hodnote 600 eur.

BBSK je kraj s najvyšším podielom vidieckych oblastí v rámci celého Slovenska. Ako hovorí Petra Šuhajdová z KOCR Banskobystrický kraj Turizmus, pre bajkerov a cykloturistov to znamená menšiu hustotu osídlenia, menej frekventované vedľajšie cesty, množstvo poľných, lesných a cykloturistic­kých ciest.

Viac o tom, ako sa môžete zapojiť, sa dočítate na ďalšej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM