Jakub Forgács Krimi

Šoféroval napriek zákazu a opitý: V Revúcej zrámoval plot aj plynovú prípojku, FOTO

Po dopravnej nehode bol vodič podrobený dychovej skúške, pričom podľa slov polície nafúkal 1,01 miligramu alkoholu, čo je v prepočte 2,10 promile alkoholu.

Ilustračný obrázok k článku Šoféroval napriek zákazu a opitý: V Revúcej zrámoval plot aj plynovú prípojku, FOTO
5
Galéria

Polícia v Revúcej vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v nedeľu o 3:15 hodine v Revúcej. Krajskí policajti o tom informovali na svojej facebookovej stránke.

Odtrhol plynovú prípojku

„19-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo BMW X3 od ulice Reussovej k ulici Prvého slovenského gymnázia. V ľavotočivej zákrute sa plne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, pričom vyšiel na chodník a následne prednou časťou auta narazil do oplotenia a do plynovej prípojky, ktorú odtrhol a začal z nej unikať plyn,“ píšu muži zákona.

„Po dopravnej nehode bol vodič podrobený dychovej skúške, pričom nafúkal 1,01 miligramu alkoholu, čo je v prepočte 2,10 promile alkoholu. Pri nehode sa nezranil, ale spôsobil škodu odhadnutú na viac ako 3-tisíc eur,“ uviedli policajti.

Šoféroval napriek zákazu

Vozidlo podľa slov mužov zákona viedol aj napriek tomu, že od júna 2019 má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na 24 mesiacov, čiže do marca 2021.

„Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovanie a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia, prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a prečin marenie výkonu úradného rozhodnutia,“ dodali policajti.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Mladý vodič v Revúcej havaroval opitý
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM