Tlačové správy

Spoznajte svoje dieťa pomocou spoločenskej hry

Spoločenské hry sú špeciálnym miestom, kde sa dokážu stretnúť deti s dospelými. Miestom spoločného jazyka a prežívania. Ponúkajú ideálny priestor pre rozvoj vzájomných vzťahov a vzájomné spoznávanie vo víťazných aj kritických situáciách. Naučia vás vnímať vaše dieťa, keď hrá samé za seba.

Ilustračný obrázok k článku Spoznajte svoje dieťa pomocou spoločenskej hry
Zdroj: Dnes24.sk

Lepšie spoznáte jeho silné aj slabé stránky a prežijete spolu krásne momenty. Každá hra má svoje zameranie a dokáže tak rozvíjať rôzne oblasti ako je postreh, logika, jemná motorika, učenie, taktika, stratégia, intuícia, či fantázia alebo spolupráca. Bez ohľadu na zameranie spoločenské hry pomáhajú rozvíjať systematickosť , pochopenie a dodržiavanie pravidiel a to najdôležitejšie – uniesť prehru a hrať fér.

Hry si teda vyberáme s úmyslom rozvinúť nejakú schopnosť u seba a svojich detí. Pri výbere hry by sme nemali deti podceňovať, ani preceňovať, lebo rýchlo stratia záujem.

Výber hry pre dieťa, či celú rodinu nie je jednoduchý. V termíne od 22. augusta do 5. septembra je preto vo Forume Poprad pripravená Herňa Forum, v rámci ktorej si môže každý návštevník centra vyskúšať viac ako 70 spoločenských hier. S výberom hry aj pravidlami vám radi poradia špeciálni herní inštruktori.

Príďte sa aj vy zahrať a vyskúšať, aké hry najviac sedia vám a vašim deťom. Herňa bude otvorená denne od 15:00 do 19:00 a hranie hier bude bezplatné. Tí, na ktorých sa usmeje šťastie, si odnesú aj vecné výhry.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: OC Fórum
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM