Krimi

Stíhaná žena za zločin kupliarstva ostáva vo väzbe: Rozhodoval súd v Rožňave

Prokurátor Okresnej prokuratúry Rožňava podal návrh na vzatie do väzby obvinenej. Čítajte článok.

Ilustračný obrázok k článku Stíhaná žena za zločin kupliarstva ostáva vo väzbe: Rozhodoval súd v Rožňave
Zdroj: Martina Molčanová TV JOJ

Prípad sa mal odohrať v obci Gemerská Panica. Tam mala obvinená žena pod nátlakom nútiť ku prostitúcii len 15-ročné dievča.

„Polícia začala trestné stíhanie a zo zločinu kupliarstva obvinila 33-ročnú ženu. Vyšetrovateľ Policajného zboru zároveň spracoval podnet na jej väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny hrozí obvinenej osobe trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov. Vzhľadom na naďalej prebiehajúce úkony a citlivosť celého prípadu nie je možné v tejto chvíli poskytnúť žiadne bližšie informácie,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach, Lenka Ivanová.

Vo štvrtok, 9. augusta 2018 sa na súde v Rožňave rozhodovalo o jej vzatí do väzby.

Ako náš web informoval hovorca krajskej prokuratúry Milan Filičko, prokurátor Okresnej prokuratúry Rožňava podal v stredu, 8. augusta 2018 návrh na vzatie do väzby obvinenej Denisy S.

„Menovaná je stíhaná za zločin kupliarstva. Návrh na vzatie do väzby odôvodnil prokurátor tým, že je obava, že obvinená ujde alebo sa bude skrývať a tiež, že bude pôsobiť na svedkov a pokračovať v trestnej činnosti,“ povedal hovorca a doplnil.

„Vo štvrtok, 9. augusta 2018 Okresný súd v Rožňave rozhodol o vzatí obvinenej do väzby pre obavu, že na slobode by ušla pred trestným stíhaním. Obvinená podala proti rozhodnutiu súdu sťažnosť,“ doplnil.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM