Eva Viestová Rôzne

Streľba zo vzduchových zbraní - obvodné kolo

Dňa 20.2.2012 sa v Základnej škole,Hviezdoslavova 1 v Revúcej uskutočnilo obvodné kolo v streľbe zo vzduchových zbraní trojčlenných koedukovaných družstiev žiakov a žiačok za účasti týchto družstiev : ZŠ Hviezdoslavova Revúca, GMK Revúca, ZŠ I.B.

Všetci súťažiaci strieľali zo vzduchovej pušky Slávia bez úprav, z ľahu, na vzdialenosť 10 metrov, terč 8 × 5,5 cm, počet rán 30. **Našu školu- ZŠ na Hviezdoslavovej ulici reprezentovali 3-členné koedukované družstvá mladších žiakov a žiačok v zložení – Libor Mladší (VI.A), Tomáš Sklenárik (VI.C) a Veronika Potreczová (VI.A) a starších žiakov a žiačok v zložení – Norbert Vredík (IX.A), Lukáš Ottinger (VII.A) a Kristína Lakomčíková (VIII.B). V obidvoch kategóriách sme nenašli konkurenta a v celkovom hodnotení sme si vybojovali 1. miesto a zároveň postup na krajské kolo, ktoré sa bude konať dňa 13.3.2012 v Žiari nad Hronom. ** Okrem týchto krásnych výsledkov nemožno tiež nespomenúť individuálne umiestnenia našich žiakov.
**Libor Mladší a Lukáš Ottinger sa v celkovom hodnotení jednotlivcov vo svojich kategóriách umiestnili na 1. mieste, čo dokumentuje aj kvalitnú prácu ich trénerov v biatlonovom klube, ktorého sú členmi. ** K dosiahnutým výsledkom srdečne blahoželáme a prajeme veľa ďalších úspechov.

Zdroj info a foto : ZŠ Hviezdoslavova

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM