Peter Klimant Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto tesne pred finišom: Revúca bola tretia od konca, takýto veľký skok sa nám ale podaril!

Nie tak dávno sme písali o tom, že postavenie Revúcej v súťaži o najkrajšie mesto je skôr na hanbu, veci sa však postupne začali meniť. Revúčania a ľudia milujúci toto mesto to nenechali len tak a pozrite, až aký veľký skok sa nám podaril!

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto tesne pred finišom: Revúca bola tretia od konca, takýto veľký skok sa nám ale podaril!
Zdroj: TASR

Na hlasovaciu súťaž a jej priebežné výsledky sme prvýkrát zaostrili koncom mája. Revúcej sa veľmi nedarilo, veď bola tretia od konca. Potom sa však veci začali postupne meniť. Naše mesto si dokázalo totiž výrazne polepšiť.

Revúca totiž poskočila až o rovných 80 priečok vyššie. A dnes, už len pár dní do konca súťaže, jej patrí v konkurencii 139 miest slušná 57. priečka. Naše mesto sa tak od najhorších dostalo k lepšiemu priemeru.

Súťaž, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregion, odštartovala ešte prvého apríla a definitívneho víťaza spoznáme 5. novembra 2015. Hlasovanie prebieha do 31. 10. 2015 – 12:00 hodiny. Hlasovať môžu všetci, ktorí majú záujem podporiť svoje obľúbené mesto a to prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk, kde sa najprv treba bezplatne a nezáväzne zaregistrovať.

Hlasovať je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec. Novým pravidlom oproti minulým ročníkom súťaže ale je, že zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Cieľom súťaže je poukázať na krásy našich krajov, miest a obcí.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM