Michaela Mozolányová Krimi

Synovia boli svedkami smrteľnej hrôzy: Na ich otca (†49) sa v lese zrútil strom

V lese došlo k tragédii! Na muža (†49), ktorý bol v lese so svojimi synmi spadol strom. Mladí muži, ktorí boli pri nešťastí, ho so zraneniami na aute previezli nemocnice. Lekári však už museli konštatovať jeho smrť.

Ilustračný obrázok k článku Synovia boli svedkami smrteľnej hrôzy: Na ich otca (†49) sa v lese zrútil strom
Zdroj: Policajný zbor SR

K tragédii došlo v lesnom poraste v časti Horná Bzová v obci Dobroč. Muž (†49) tam bol spoločne so svojimi synmi ťažiť drevo. „V čase kedy došlo k jeho zraneniam mal stáť chrbtom k lesnému porastu, z ktorého na neho odzadu spadol tenký buk,“ povedala policajná hovorkyňa Petra Vašková. Podľa doterajších zistení polície sa strom, ktorý na muža padol, náhle uvoľnil bez cudzieho zavinenia.

Mladí muži, ktorí boli pri nešťastí, svojho otca ho so zraneniami previezli na aute do lučeneckej nemocnice. Po príchode do nemocnice už ale 49-ročný Ján nejavil známky života a lekári konštatovali jeho smrť. „Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel vážne vnútro-lebečné poranenie, na následky ktorého zomrel. V súvislosti s tragédiou sme začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti prípadu polícia stále vyšetruje,“ uviedla Vašková.

Foto: ilustračné

Tragédia v lese
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM