Eva Viestová Rôzne

Táňa Čuperková otvorene: O sexe aj falošných kabelkách

Prinášame vám blog známej Revúčanky Tatiany Čuperkovej. Tentoraz sa spisovateľka zamyslela nad tým, po čom ženy túžia a ako sa ubiehajúcimi rokmi mení ich pohľad nielen na sex, ale aj kabelky...

Kedysi dávno ma zaujal film Po čom ženy túžia. Vtipne predvedené scény, v ktorých hlavný hrdina dokázal počuť myšlienky žien, poskytli pohľad do našich duší. Pravda je však taká, že v každej etape nášho života túžime po niečom inom.

V pätnástich po dobrých šminkách a krikľavých tričkách. V dvadsiatich po skvelých diskotékach a fejkových kabelkách. V dvadsiatichpi­atich po kvalitnom sexe a fungujúcom vzťahu. V tridsiatich po chlapovi, ktorý nás dokáže zabezpečiť. V tridsiatichpi­atich po schopnosti platiť všetky účty. V štyridsiatich po mužovi, ktorý by nás nepodvádzal s dvadsiatkou, ktorá chodí po diskotékach a nosí fejkové kabelky.

Zaujímavé je, že vekom sa naše hodnoty menia. Netúžime po desiatich fejkových kabelkách, ale jednej originálnej. Nepotrebujeme v sexe kvantitu, ale kvalitu. Keď ten pravý neprichádza, dokážeme sa zabezpečiť aj bez neho. A keď predsa len príde, sme tolerantné a chápavé. Nechceme byť podvádzané. No keď už k tomu dôjde, netúžime po odhalení pravdy.

Alebo ako hovorí jedna moja skvelá kamarátka: Túžim po svätom pokoji. O jednom dni bez detí, bez varenia, bez žehlenia, služobných telefonátov, triedenia šekov, riešenia problémov s manželom v kríze stredného veku. Túžim po pokoji ešte kým dýcham, cítim a milujem.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM