Eva Viestová Iné športy

Ostrí chlapíci: Thajskí boxeri z Revúcej vzbudili rešpekt!

Uplynulý víkend sa v Banskej Bystrici uskutočnilo 1.kolo 8.sezóny Euroligy Muay Thai, ktorého sa zúčastnili aj zápasníci z nášho športového klubu Muay Thai - Revúca.

Ilustračný obrázok k článku Ostrí chlapíci: Thajskí boxeri z Revúcej vzbudili rešpekt!
Foto: Eva Viestová

Ako prvý nastúpil debutant v tejto súťaži do 91 kg Karol Klimeš proti Martinovi Hrkelovi zo športového klubu East Muay Thai Košice. Po vyrovnanom začiatku zápasu sa postupne začal presadzovať náš zápasník, ktorý vystupňoval svoje tempo a po sérii úderov poslal súpera do počítania. V závere zápasu si ustrážil bezpečný náskok a zvíťazil jednoznačne na body 3:0.

Náš druhý zápasník do 81 kg Tomáš Kuruc nastupoval do svojho zápasu už po určitých skúsenostiach z vlaňajšieho ročníka, s bilanciou 3 zápasy (2 víťazstvá, 1 prehra). Jeho súperom bol Jakub Gajanský zo športového klubu Hanuman Gym Bratislava, jedného z najúspešnejších slovenských klubov.

Už od úvodných sekúnd mal navrch náš zápasník a svoju prevahu potvrdzoval počas celého 1.kola, no v závere po šťastnom údere súpera bol počítaný a napriek veľkej snahe a bojovnosti nedokázal túto bodovú stratu vyrovnať. A tak po rozhodnutí rozhodcov prehral 2:1 na body.

Obidvom zápasníkom chcem pogratulovať k predvedeným výkonom a napriek rozdielnym výsledkom môžu byť spokojní so svojím účinkovaním, pretože obidvaja zanechali veľmi dobrý dojem. Na záver by som chcel poďakovať všetkým priaznivcom, ktorí nás boli v Banskej Bystrici podporiť. Ďakujem aj našim sponzorom, ktorí nám pomáhajú v napredovaní nášho športového klubu Muay Thai – Revúca.

info : Miroslav Senko (tréner a predseda športového klubu Muay Thai Revúca)

foto : Ing. N. Gonosz

Thajsky Box BB
2
Galéria
Thajsky Box BB
16
Galéria
Foto: Eva Viestová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM