Eva Viestová Futbal

Trojkráľový turnaj vyhrali rožňavčania

V sobotu 14.1. sa v telocvični SOŠ v Revúcej konal I. roč. Trojkráľového turnaja vo futbale mladších žiakov o putovný pohár primátorky mesta.

Turnaja sa zúčastnilo 6 družstiev mladých nádejných futbalových talentov z Revúcej, Rožňavy, Popradu, Spišskej Novej Vsi, Hnúšte a Lipian. Turnaj bol výborne zorganizovaný a všetci mohli stráviť príjemný športový deň. Hlavnou ideou bolo zahrať si futbal a popasovať sa aj inými mužstvami. Turnaj otvoril riaditeľ SOŠ F. Lukáš a odovzdávania diplomov sa zhostila primátorka Revúcej E.Cireňová.

Umiestnenie družstiev : 1, Rožňava 2, Lipany 3, Hnúšťa 4, Spišská Nová Ves 5, Poprad 6, Revúca

Najlepším strelcom sa stal hráč č.6 z Rožňavy, najlepším brankárom bol brankár z Lipian a najlepším hráčom hráč č. 10 zo Spišskej Novej Vsi.

**V mene futbalového klubu sa chceme poďakovať sponzorom podujatia a to hlavne strane SMER-SD, mestu Revúca, obci Muráň, stavebnej firme Jozef Buvala, plastové okná Ivan Šoltýs, LP Gold- záložňa Ľubo Piljan, predajni FS Sport a EM Sport na ulici Muránskej v Revúcej. ** V neposlednom rade chceme poďakovať taktiež zúčastnením družstvám, ktoré prišli do nášho mesta z rôznych častí Slovenska. Vďaka patrí taktiež riaditeľovi školy Ing. Františkovi Lukášovi, ktorý nám umožnil usporiadanie turnaja v telocvični SOŠ v Revúcej a samozrejme patrí vďaka všetkým čo pomáhali pri organizovaní turnaja a divákom, ktorí vytvorili dobrú atmosféru. Na záver treba dodať, že dúfame že sa v takomto počte, ak nie ešte vo vyššom stretneme aj o rok.

Zdroj info : Mgr. J. Repiský

Pozrite si naše video a foto z tohto turnaja.

Trojkráľový turnaj vyhrali rožňavčania
1
Galéria
FutbalMlZiaciRA
71
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM