Eva Viestová Kultúra

Túto návštevu si jednoducho nenechali ujsť: V revúckom obchode sa to hemžilo nežným pohlavím

Ako sa dalo očakávať, beseda so spisovateľkou Evou Urbánikovou v našom meste vzbudila veľký záujem u nežnejšieho pohlavia. Revúčanky si nenechali ujsť príležitosť stretnúť sa so svojou obľúbenou autorkou. Pozrite si VIDEO.

Ilustračný obrázok k článku Túto návštevu si jednoducho nenechali ujsť: V revúckom obchode sa to hemžilo nežným pohlavím
Foto: Eva Viestová

Do Revúcej zavítala na besedu s miestnymi čitateľkami spisovateľka Eva Urbaníková, aby sa s nimi podelila o svoje súkromie a pohnútky, ktoré ju motivujú k písaniu. Besedu moderovala Táňa Kršková a obľúbená Evita otvorene odpovedala na otázky zúčastnených.

Autorka prezradila všeličo o sebe, svojej rodine aj o práci. Svojím príjemným vystupovaním a uvoľneným rozprávaním vytvorila v kníhkupectve veľmi príjemnú večernú atmosféru. Odzbrojujúco prirodzená, s príznačným úsmevom, ktorý jej nemizne z tváre popísala, akým spôsobom tvorí, kde čerpá inšpiráciu, i dôvody, ktoré ju k tvorbe vedú. Priamo sa identifikovala so zúčastnenými zástupkyňami nežného pohlavia, otvorene a bez okolkov reagovala na položené otázky.

Na záver prezradila, že aj keď tento rok sa nechystá napísať žiadne dielo, chce sa viac venovať filmu, ale má pripravené vydanie knihy otázok a odpovedí, čo zatiaľ bližšie nerozvádzala. Účastníčky sa so svojou obľúbenou autorkou rozlúčili spontánnym potleskom, pričom nechýbalo ani podpisovanie kníh z Evinej produkcie.

POZRITE SI VO VIDEU, AKO TO NA BESEDE VYZERALO, AKO AJ KRÁTKY ROZHOVOR S EVITOU.

Beseda s Evou "Evitou" Urbánikovou, kníhkupectvo KnihArt Revúca
1
Galéria
Beseda s Evou "Evitou" Urbánikovou, kníhkupectvo KnihArt Revúca
14
Galéria
Foto: Eva Viestová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM