Ľubomír Hudačko Šport

Úspech Karate Klubu Revúca: Tri medaily bronzového lesku na Slovenskom pohári detí a žiakov

Medailová žatva v Košiciach pre mladých športovcov. Druhé kolo Slovenského pohára detí a žiakov pre revúcky Karate klub prinieslo tri bronzové medaily. Týmto pretekárom sa darilo najviac.

Ilustračný obrázok k článku Úspech Karate Klubu Revúca: Tri medaily bronzového lesku na Slovenskom pohári detí a žiakov
Zdroj: Karate klub Revúca

Dejiskom druhého kola Slovenského pohára detí a žiakov sa stala východoslovenská metropola Košice. V športovej hale SOŠ Železničné na Palackého ulici sa stretla veľká masa detí z celého Slovenska, spolu až 368 pretekárov zo 46 klubov.

Karate Klub Revúca na Slovenskom pohári reprezentovalo 6 pretekárov. „Z Košíc sme neodchádzali naprázdno, získali sme 3 medaile bronzového lesku. Hneď o dve sa zaslúžil vo vekovej kategórii 6 až 7 ročných, Juraj Prč, ktorý v súborných cvičeniach kata obsadil 3. miesto a na stupne víťazov sa postavil aj po športovom zápase kumite vo váhovej kategórii do 30 kg. Ďalší cenný kov vybojoval medzi 8 až 9 ročnými chlapcami v kumite Štefan Teyerl. Blízko k ďalšiemu medailovému zápisu mal aj Matej Herich v katách, medzi 10 až 11 ročnými, ktorý tesne prehral o jednu vlajku v pomere 1:2,“ uviedol z Karate klubu Revúca Arpád Bunjatov. Napriek snahe o dobrý výsledok v úvodných kolách skončili svoju púť Pavol Halaj, Matej Meško i Marko Bajús. Vedenie klubu však gratuluje medailistom a všetkým patrí pochvala za dobrú reprezentáciu klu­bu.

foto a text: KK Revúca

Dosiahli ďalší úspech: Tri medialy pre Karate klub Revúca
7
Galéria
Zdroj: Karate klub Revúca
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM