Eva Viestová Volejbal

Úspešná rozlúčka s volejbalovým rokom

Na posledné domáce stretnutia v sobotu popoludní sme nastúpili v nových dresoch a odohrali ich pred skvelou diváckou kulisou.

Ale smola nás neobchádzala ani teraz. Na rozcvičke si narazil palec mladý smečiar Stiegauf, potom si natiahol sval druhý nahrávač Jozef Schelling. A akoby to nestačilo, na začiatku prvého setu si po obrannom zákroku nešťastne zlomil malíček smečiar, Peter Bolaček. Tak sme boli nútení zmeniť postavenia hráčov, ale našťastie ťažké lopty skladal univerzál, Matej Herich. Zranenia nás doslova zomkli a súpera sme nepustili riadne do hry. V druhom zápase už nenastúpil ďalší, náš najskúsenejší hráč, Dušan Belica, ktorý si zranil koleno. Na lavičku sa posadil blokár Matej Karabínoš, ktorému len v stredu dali z členka dole sádru. Ale našťastie nemusel zasiahnuť do hry, pretože skvele zahrali najmladší hráči nášho družstva. Jozef Schelling a Rudolf Steigauf napriek zraneniam odohrali vynikajúci zápas a ukázali všetkým, že nám rastie dobrá nová generácia volejbalistov.

AVK Magnezit Revúca : ŠA Galeje Košice 3:0 a 3:0

**Zostava AVK : **Dušan Belica, Ľubomír Smoliar, Milan Herich ml., Matej Herich, Peter Bolaček, Andrej Petráš Str.: Jozef Schellig, Rudolf Steigauf tr. : Ivan Kozlík as. tr. : Maroš Kumi

Starší žiaci: AVK Magnezit Revúca : TJ Stavbár Priemstav Prievidza 3:0 a 3:0
Aj družstvo starších žiakov pokračuje vo skvelých výkonoch a ešte pred odvetnou časťou si zabezpečili postup na Majstrovstvá Slovenska.

Na záver by som chcel poďakovať mestu Revúca za maximálnu možnú podporu, za ktorú sa im odvďačujeme skvelým herným vystupovaním a úspešnou reprezentáciou doma i v zahraničí. Ďalej chcem poďakovať našim reklamným partnerom, že nám vypomáhajú, ako najlepšiemu klubu nielen v meste, ale aj v regióne a aj na Slovensku. A nesmiem zabudnúť na skvelých divákov, ktorí svojim povzbudzovaním ženú našich volejbalistov za víťazstvami a dokážu sa tešiť našej hre.

Zdroj info : Maroš Kumi, š.r. AVK

Úspešná rozlúčka s volejbalovým rokom
1
Galéria
VolejbalRevucaKosice
47
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM