Eva Viestová Rôzne

Už sme doma z výcviku, konkurovali sme aj mráziku

Už je to tu. Zimný týždeň lyžovačky na prelome januára a februára, kedy sme sa my žiaci 5. až 8 ročníka ZŠ J. A. Komenského zúčastnili už tradične lyžiarskeho kurzu v zimnom stredisku Mlynky – Gugel.

Po príchode do Mlyniek nás ubytovali v útulnom penzióne Salamander.
Za výdatným obedom sme sa presunuli na svah a naše inštruktorky nás rozdelili do dvoch družstiev. Aj keď bolo veľmi chladno, za zubatého slniečka sa lyžovalo perfektne. Nevadilo nám ani v ostatné dni, že musíme chodiť na svah doobeda i poobede.
Po večeroch sme mali zaujímavé aktivity, program a hry – biliard, stolný futbal, prednáška s videom o technike lyžovania, poskytnutí 1. pomoci, kvízy, partičku, súťaž o najlepší program, diskotéka s voľbou „Miss a Boy“ lyžiarskeho výcviku, karneval. Spolužiaci nás prekvapili ozaj peknými maskami. Zabávali nás šmolkovia, cigáni, múmia, rapová skupina, lucifer, babka – klebetnica, hula – tanečnica iní. Pretože v piatok boli polročné prázdniny a hrozilo, že svah bude praskať vo švíkoch od chtivých lyžiarov, pani učiteľky nám presunuli záverečný pretek v slalomových bránkach na štvrtok poobede. Súťažili sme „ostošesť“ aj napriek zamrznutým rukám a nohám. V piatok doobeda sme si ešte zalyžovali a napriek extrémnym mrazivým podmienkam sme sa všetci vrátili domov zdraví a plní prekrásnych zážitkov. Vám, pani učiteľka Chrapánová a Valašteková, ďakujeme za zdokonalenie v lyžovaní a týždeň plný zábavy. Ďakujeme aj za pekné ceny, ktorými ste nás odmenili za každú aktivitu, preteky, program a čistotu na izbách. Vďaka za všetko !

Zdroj info : D. Repáková, M Štulerová
8. A. trieda

lyziarsky Komenskeho
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM