Marcel Mojžiš Krimi

V našom meste zasahovali muži zákona: V Revúcej prebehla policajná razia!

Muži zákona v akcii. Policajti vykonali domovú prehliadku a aj prehliadky nebytových priestorov, pri ktorých podľa slov polície zaistili nelegálne držané strelné zbrane a aj strelivo.

Ilustračný obrázok k článku V našom meste zasahovali muži zákona: V Revúcej prebehla policajná razia!
Zdroj: Policajný zbor SR

Vyšetrovateľ v Revúcej podla slov polície začal trestné stíhanie za zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

„Páchateľ si v presne nezistenej dobe neoprávnene zadovážil krátke a dlhé strelné zbrane a strelivo, doposiaľ presne nezisteného typu a kalibru. Tieto streľby schopné zbrane a strelivo prechovával v mieste svojho terajšieho bydliska v Revúcej, ako aj v garáži, a to aj napriek tomu, že nie je držiteľom zbrojného preukazu,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Dňa 6.4. bola na základe príkazu sudcu vykonaná domová prehliadka a prehliadky nebytových priestorov, pri ktorých boli tieto zbrane a strelivo zaistené. Následne boli zaslané na expertízne skúmanie. Medzi zaistenými zbraňami sa nachádzala aj krátka guľová zbraň, ktorá bola v auguste minulého roka odcudzená z depa prepravnej spoločnosti v Bratislave,“ dodala ďalej hovorkyňa polície.

OBRAZOM: Policajti zaistili zbrane aj strelivo
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM