Michaela Mozolányová Krimi

Vážna nehoda na motorke: Dvojica zišla z cesty, vrazila do svahu aj stromu!

Hrozivé chvíle na ceste. Mladé dievča (23) zišlo na motorke z cesty, následne narazilo do svahu a potom ešte aj do stromu. Pri cestnom nešťastí vodička utrpela ťažké zranenia, jej 29-ročný spolujazdec z Lučenca, utrpel taktiež ťažké zranenia.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda na motorke: Dvojica zišla z cesty, vrazila do svahu aj stromu!
Zdroj: Policajný zbor SR

V nedeľu poobede sa v obci Holiša stala dopravná nehoda motocykla, zo zavinenia ktorej je podľa polície dôvodne podozrivá mladá vodička (23) motorky značky Honda, bez evidenčných čísel, z Holiše.

„Aj keď nie je držiteľkou vodičského preukazu, pod vplyvom alkoholu viedla motocykel v smere od Nitry nad Ipľom, kde pri prejazde ostrej ľavotočivej zákruty v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, nezvládla vedenie a zišla z cesty vpravo, kde narazila do svahu a následne do stromu,“ informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Pri dopravnej nehode utrpela vodička aj jej spolujazdec (29) z Lučenca ťažké zranenia. Obidvaja sa zo zranení budú liečiť viac ako 42 dní. „U vodičky bolo na mieste dopravnej nehody pri dychovej skúške zistené požitie alkoholických nápojov, namerali jej 0,27 miligramu alkoholu, čo je 0,56 promile,“ povedala Faltániová. Na motocykli vznikla škoda odhadnutá na 300 eur. Vodičský preukaz mladej žene podľa polície zadržaný nebol, pretože nie je jeho držiteľkou.

Foto: KR PZ

Vážna nehoda na motocykli
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM