Marcel Mojžiš Krimi

Veľký požiar v areáli družstva: Stojí za ním 18-ročný mladík a navyše vyčíňal aj na 4 uliciach v Revúcej!

Policajti prezradili nové informácie týkajúce sa ničivého požiaru, s ktorým pred pár dňami bojovali hasiči v areáli družstva v Revúcej. Podľa mužov zákona, tento požiar má na svedomí 18-ročný mladík!

Ilustračný obrázok k článku Veľký požiar v areáli družstva: Stojí za ním 18-ročný mladík a navyše vyčíňal aj na 4 uliciach v Revúcej!
Zdroj: Dnes24.sk

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Revúcej obvinil 18-ročného mladého muža z prečinu poškodzovania cudzej veci. „Obvinený v nedeľu okolo 18.00 hod. vošiel do areálu družstva v katastri mesta Revúca, kde zapaľovačom na voľnom priestranstve zapálil stoh balíkov slamy a stoh balíkov sena, ktorý sa nachádzal vedľa pod prístreškom,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

Tá dodala, že došlo k zhoreniu viac ako 143 ton slamy, takmer 43 ton sena a k poškodeniu prístrešku. Škoda sa odhaduje na viac ako 8 200 eur.

„Obvinený muž v priebehu mesiaca február a marec 2016 podpálil v Revúcej (na ul. Ormisovej, Ružovej, Štúrovej a Hviezdoslavovej) spolu 7 plastových kontajnerov slúžiacich na zber papiera a poškodenej spoločnosti z Rimavskej Soboty spôsobil škodu za viac ako 1 000 eur,“ uviedla ďalej hovorkyňa polície.

Poverený príslušník spracoval návrh na vzatie obvineného do väzby a vo štvrtok ho sudca okresného súdu vzal do väzby. V prípade dokázania viny, hrozí za takýto prečin trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Prečítajte si tiež:

FOTO z miesta: Hasiči museli vyraziť do akcie: V areáli družstva vypukol požiar!

Fotky z miesta požiaru: V areáli družstva horelo
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM