Pavol Krupka Kultúra

VIDEO: Novoročné vystúpenie Maroša Banga

Na novoročnom koncerte v Kostole sv. Egídia vystúpil spevák Maroš Bango. Nevidiaceho umelca, známeho najmä z televíznych súťaží Eurosong a Česko-Slovensko má talent, sprevádzala aj jeho manželka Andrea.

Charizmatický spevák nehľadí na vlastné zdravotné postihnutie a sám sa snaží prinášať ľuďom radosť a optimizmus. Sympatie širšieho publika si získal pred dvoma rokmi v rámci účinkovania v národnom kole súťaže Eurovision Song Contest, v ktorom sa prepracoval až do finále. Odvtedy absolvoval desiatky vystúpení „pre radosť“, ale aj s vážnejším cieľom: pomáhať tým, ktorí to v dnešnom svete najviac potrebujú.

„Svetlo do tmy“ – tak nazval Maroš Bango svoju prvú veľkú benefičnú akciu v závere roka 2010, pri ktorej sa na jednom pódiu stretol so známymi spevákmi – Martinom Babjakom, Ľubicou Vargicovou a Sisou Sklovskou. Nasledovalo vystúpenie na tradičnom Plese v opere, účasť v súťaži Česko-Slovensko má talent a ďalšie charitatívne akcie…

Zoznam koncertov Maroša Banga je za dva roky účinkovania veľmi dlhý, no chýbalo v ňom práve naše mesto. Na svoje nedeľné vystúpenie tak do najstaršieho popradského kostola prilákal množstvo Popradčanov, ktorí jeho priestor zaplnili do posledného miesta.

[code][/code]

BangoPP
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM