Eva Viestová Futbal

Víťazná rozlúčka Revúčky

Futbalisti FK Revúčka sa rozlúčili so svojimi priaznivcami v nedeľu 12.júna víťazne so súpermi z FK Kráľ v pomere 4:2 (2:1). Upevnili si tým 5. miesto v tabuľke I. triedy OBFZ pred posledným kolom, čo je pekným úspechom i záväzkom do budúcej sezóny.

Vyše stovky divákov sledovalo zaujímavý zápas, v ktorom rýchli a kombinačne vcelku vyspelí hostia sa po ojedinelom prieniku ujali vedenia nekompromisnou strelou.
Domáci pridali a po dvoch presných prihrávkach Hrachiara a úspešných zakončeniach Derďáka a Černotu šli do vedenia ešte v prvom polčase. Hostia tiež kontrovali a hra sa prelínala na obe strany. Domáci po zmene strán vyvinuli zvýšenú snahu a výsledkom bol gól z hlavy Malčeka. Hostia však zdramatizovali po peknej rýchlej a kombinačnej akcii, keď prečíslili domácu obranu a znížili na 3:2. Potom sa párkrát predviedol brankár Herich, keď zachránil i čistú „tutovku“ hostí.
A keď po rohu bol úspešný Šepík, domáci chlapci dirigovaní z obrany Čatlošom, aj keď nepremenili ešte niekoľko šancí si už víťazstvo 4:2 nenechali ohroziť.

Výhru zabezpečila zostava : Herich, Ziman,Čatloš, Hrachiar, Ištok, Pelle, Malček, Derďák, Kováč,Černota, Kilík, (Šepík, Hutka, Darmo). V poslednom kole sa FK Revúčka predstaví o týždeň v Klenovci.

Zdroj : V. Andraščík

Víťazná rozlúčka Revúčky
1
Galéria
futbal Revucka:Kral
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM