Eva Viestová Iné športy

Víťazná rozlúčka so sezónou

Aj keď naša pozícia druhého v tabuľke bola prakticky jasná, na zápas sme nastupovali zodpovedne. O to viac, keď v zostave Kežmarku nastúpili hráči, ktorí hrali za Starú Ľubovňu v extralige.

Na posledné zápasy tejto sezóny bolo zvedavých vyše 250 divákov a môžem s kľudným svedomím povedať, že boli nadmieru spokojní. Aj keď naša pozícia druhého v tabuľke bola prakticky jasná, na zápas sme nastupovali zodpovedne. O to viac, keď v zostave Kežmarku nastúpili hráči, ktorí hrali za Starú Ľubovňu v extralige.
Od začiatku sa na ihrisku rozpútal boj o každú loptu a súperi si nedarovali vôbec nič. Tvrdé smeče a zásahy v poli odmeňovali diváci potleskom. Prvý set sme lepšie zvládli v koncovke my a vyhrali ho 31:29. Potom sme sa ukľudnili a hoci sme urobili niekoľko zbytočných chýb, zápas sme vyhrali bez väčších problémov.
Medzi prvým a druhým zápasom sme pre divákov pripravili bohatú tombolu a von sa pripravovali brazílske palacinky. Priebeh druhého zápasu bol ako cez kopirák a prvý set sa ťahal znova do koncovky. Vyhrali sme ho 25:23, ale miesto toho, aby sme sa ukľudnili, začali sme robiť chyby, čo nás stálo druhý set.
Potom diváci začali viac povzbudzovať a naši sa chytili. Dotiahli sme zápas do úspešného konca a to čo sa dialo počas posledných lôpt v telocvični, tak to bolo neskutočné. Diváci na tribúnach vstali, trúbili na trúbach, bubnovali, rapkali na rapkáčoch a skandovali. Po poslednej lopte prepukla doslova oslava a keď toto videli súperovi hráči, tlieskali našim divákom aj oni. Najskúsenejší hráči z Kežmarku sa vyjadrili, že takú atmosféru nezažili ani počas stretnutí extraligy.
Týmto chcem poďakovať všetkým našim reklamným partnerom a sponzorom, ktorí nám pomáhajú aj v tejto ťažkej dobe udržať revúcky volejbal na takej vysokej úrovni.
Ďalej musím poďakovať našim divákom, ktorí chodia pravidelne povzbudzovať a vytvárať neskutočnú, ale hlavne férovú atmosféru v hľadisku.
Videá a fotografie zo zápasov si môžu naši priaznivci pozrieť na facebooku v sekcii AVK Magnezit Revúca. Zdroj: Maroš Kumi, š.r. AVK
Viac foto uvidíte zajtra.

volejbal RA:KE
44
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM