Michaela Mozolányová Krimi

Vyhasol mladý život: Na dne rybníka našli mŕtvolu tínedžera (†17)

Žiaľ, už nehybné telo mladíka (†17) našli pred polnocou potápači z Hasičského a záchranného zboru na dne rybníka. Mladého tínedžera objavili v hĺbke približne 3,5 metra. Privolaný lekár konštatoval už len smrť.

Ilustračný obrázok k článku Vyhasol mladý život: Na dne rybníka našli mŕtvolu tínedžera (†17)
Zdroj: TASR

Vo štvrtok krátko pred polnocou bol v rybníku, v katastrálnom území Hubovo v okrese Rimavská Sobota, nájdený bez známok života mladík (†17).

Informáciu o nešťastí polícii oznámil jeho príbuzný. „Na miesto bola vyslaná hliadka polície, ako aj potápači Hasičského a záchranného zboru z Rimavskej Soboty. Mladík bol potápačmi nájdený na dne rybníka v hĺbke približne 3,5 metra. Ohliadajúci lekár konštatoval smrť, ktorá pravdepodobne nastala utopením,“ povedala hovorkyňa KRPZ v Banskej Bystrici, Petra Vašková.

Podľa jej slov neboli na tele nebohého mladíka na mieste nájdené žiadne známky násilia. „Na určenie presnej príčiny jeho smrti však bola nariadená pitva a až po jej vykonaním bude možné rozhodnúť o ďalšom postupe vo vyšetrovaní. Akékoľvek bližšie informácie k prípadu sú predmetom ďalšieho zisťovania a vyšetrovania,“ dodala.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM