Eva Viestová Rôzne

Vynovená trieda detského dopravného ihriska

V stredu 20.4. sa deti zo ZŠ v Muránskej Dlhej Lúke potešili o niečo viac, keď prišli na svoju obľúbenú hodinu dopravnej výchovy na DDI do Revúcej. Čakala ich krásna novo vymaľovaná trieda, v ktorej sa učia o pravidlách cestnej premávky.

Základná škola z Muránskej Dlhej Lúky sa, na základe veľmi dobrej spolupráce s dopravnou inštruktorkou p.Paliašovou pri výučbe dopravnej výchovy, rozhodla vymaľovať triedu na svoje náklady so súhlasom pána starostu Ing. Noska a pani riaditeľky Podolinskej.
Takto sa chcela poďakovať za dobrú prácu a prezentovať , že aj obyčajná dedina a hlavne základná škola sa dokáže ukázať s dobrou prácou, keďže so samotným maľovaním a kresbami na stenu pomáhali aj pani učiteľky. Týmto spríjemnili prostredie nielen sebe, ale aj všetkým deťom z Revúcej a okolia,ktoré navštevujú DDI, za čo im patrí veľká vďaka. Takisto, ako aj iné školy z okolia Revúcej zabezpečujú detskému dopravnému ihrisku na vlastné náklady materiálne veci t. j skicáre, farbičky …, ktoré deti potrebujú k výučbe dopravnej výchovy.

DDI Mur.dl.luka
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM