Peter Simon Rôzne Správy

Vysoké Tatry zo Silice? FOTKY, ktoré stoja za povšimnutie!

Je možné zo Silice takto odfotiť Tatry? Je. Dôkazom toho sú aj úchvatné zábery nadšenca prírody z Rožňavy.

Ilustračný obrázok k článku Vysoké Tatry zo Silice? FOTKY, ktoré stoja za povšimnutie!
6
Galéria
Foto: Petr Hanzlíček / Zdroj: Dnes24.sk

Ešte šťastie, že mal Rožňavčan pri svojom výlete so sebou fotoaparát. Z jeho prechádzky so psom v prírode vznikli úžasné zábery. Amatérsky fotograf a nadšenec prírody Petr Hanzlíček nafotil naozaj krásne, až neuveriteľné zábery.

Pozrite si ich v našej galérii ;)

Známa obec pri Rožňave, ktorá je priam spätá s prírodou. Taká je Silica, týčiaca sa na vrchu planiny. Pozrite si, ako to tam vyzerá v tieto dni.

Len niekoľko kilometrov od Rožňavy a úplne iná krajinka. Všade navôkol ticho, sneh a mráz. Takto to momentálne vyzerá na Silici. Aj keď v uplynulé dni na väčšine nášho územia padlo trošku snehu, dnes po ňom už takmer ani stopy. Mrazivé, suché počasie pokračuje aj v týchto dňoch. Ak sa vyberiete o niekoľko kilometrov vyššie, presnejšie do obce Silica a priľahlého okolia, budete svedkami krásnej zimy.

Učinil tak aj nadšenec prírody Petr Hanzlíček z Rožňavy so svojim psíkom, Tesinou a zhotovil hneď niekoľko krásnych záberov. Medzi nimi aj končiare našil veľhôr :)

Okrem pohľadu na krásy prírody odeté v bielej perine sa môžete vybrať aj na prechádzku k známej ľadnici, alebo jazeru Farárova jama.

Obrazom: Vysoké Tatry zo Silice
6
Galéria
Foto: Petr Hanzlíček / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM