Tlačové správy

Zažite kulinársky deň v METRO Zvolen už tento piatok

Máte chuť na rybie špeciality, zaujímavé ochutnávky a kulinárske lahôdky? Posledný septembrový piatok sa vo zvolenskom METRO ponesie v znamení pestrej prehliadky dobrôt a kuchárskych show. Pozývame vás!

Ilustračný obrázok k článku Zažite kulinársky deň v METRO Zvolen už tento piatok
Zdroj: Dnes24.sk

V piatok 25. septembra si veľkoobchod METRO Zvolen pre svojich zákazníkov pripravil naozaj lákavú jesennú ponuku. Pre návštevníkov je prichystaná ochutnávka značiek spoločnosti METRO a množstvo výborných produktov od domácich slovenských výrobcov. Gurmánov od 10.00 do 17.00 hod. priamo na ploche predajne potešia kuchárske show vyhlásených šéfkuchárov. V akcii uvidíte kuchársku špičku z hotela Sitno vo Vyhniach, hotela Poľana zo Zvolena, hotela Residence & Club z Donovalov a reštaurácie Home Season zo Zvolena.

Chýbať nebude ani Vojto Artz, šéfkuchár METRO, ktorý pripraví rybie špeciality z čerstvo ulovenej ryby – mečiara, vážiacej „len“ niečo vyše 25 kíl. Na vlastné oči tak uvidíte obra, ktorého naporciuje priamo pred Vami a dá vám ochutnať tie najlahodnejšie rybie pochúťky. Pre tých, ktorí by chceli mať inšpiratívne recepty tohto majstra kuchára aj doma, je pripravená autogramiáda jeho obľúbenej kuchárskej knihy.

Nazrite do zákulisia najväčšieho veľkoobchodu u nás a oslávte s nami 15 rokov na Slovensku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM