Michaela Mozolányová Krimi

Žena (42) čelila hrôze a to od vlastného syna (20): Prečítajte si mrazivý opis polície!

Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za zločin vydierania a prečin nebezpečného vyhrážania. Prečítajte si, ako mladý syn (20) podľa polície strpčoval život vlastnej mame!

Ilustračný obrázok k článku Žena (42) čelila hrôze a to od vlastného syna (20): Prečítajte si mrazivý opis polície!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ začal v pondelok trestné stíhanie za zločin vydierania a prečin nebezpečného vyhrážania, ktorých sa Dávid (20) podľa polície dopúšťal ešte v roku 2013 a tiež opakovane aj od začiatku tohto roka. Žena (42) z Rimavskej Soboty prežívala podľa policajnej hovorkyne strach o svoj život, keď od nej opakovane jej syn Dávid (20) žiadal pod hrozbou zabitia peniaze.

Podľa Petry Vaškovej naposledy sa to stalo vo februári tohto roku, keď Dávid prišiel domov pod vplyvom alkoholu žiadal od svojej matky, aby mu vyplatila peniaze z jeho poistky. Matka mu odpovedala, že tieto peniaze ona nemá, pretože poistka bola zrušená. „Žena sa pokúšala svojho syna upokojiť, pričom bol prítomný aj jej druh (42). Jej syn však následne vytiahol zo zásuvky v kuchyni nôž, s ktorým išiel k matke so slovami „zabijem vás oboch a aj tak mi peniaze dáš, alebo uvidíš čo sa stane“. V tom sa podľa polície medzi nich postavil druh ženy, ktorý mladého muža od svojej matky odstrčil. Dávid (20) z miesta následne ušiel a matka zavolala políciu,“ povedala policajná hovorkyňa.

Podľa jej vyjadrenia sa opísaná situácia sa v tomto rimavskosobotskom byte sa odohrala niekoľkokrát. „Dávid sa pod vplyvom alkoholu svojej matke vyhrážal zabitím viackrát a dnes už čelí obvineniu zo zločinu vydierania a prečinu nebezpečného vyhrážania,“ dodala na záver.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM