Krimi

Zlodej si to namieril do pivnice. Revúčanom zmizli lyže aj lyžiarky, FOTO

Úradovanie zlodeja v Revúcej. Ako uviedla polícia, poškodeným majiteľom krádežou vznikla škoda odhadnutá na viac ako 2300. eur.

Ilustračný obrázok k článku Zlodej si to namieril do pivnice. Revúčanom zmizli lyže aj lyžiarky, FOTO
5
Galéria

Vyšetrovateľ v Revúcej začal trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody. Informovala o tom banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Doposiaľ neznámy páchateľ sa v dobe od 11. marca do 14. marca, vlámal do pivnice bytového domu na ulici Vladimíra Clementisa v Revúcej. Z pivnice ukradol dva páry lyžiarok značky Scarpa čierno – zelenej farby a oranžovo – zelenej farby a dva páry lyží značky Atomic červeno – bordovej farby a značky Hagen zeleno – bielej farby aj s viazaním. Poškodeným majiteľom krádežou vznikla škoda odhadnutá na viac ako 2300 eur,“ pokračovala hovorkyňa.

Nie je vylúčené, že ukradnuté lyže a lyžiarky bude chcieť páchateľ predať. „V prípade, že vám niekto ponúkne na predaj lyže a lyžiarky uvedených značiek, ktoré sú na fotografiách, oznámte to polícii. Ak by si ich niekto kúpil a vedel by, že boli ukradnuté, dopustil by sa trestného činu,“ povedala.

Ako dodala Faltániová, polícia žiada občanov, aby pomohli pri vyšetrovaní tejto krádeže a akékoľvek informácie, ktoré by viedli k vypátraniu ukradnutých vecí a k popisu páchateľa, môžu oznámiť na linku tiesňového volania č. 158, osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, alebo prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.

V OBRAZOCH: Majiteľom z Revúcej ukradli z pivnice lyžiarsku výstroj
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM