Eva Viestová Od Vás

Žltý stroj

Neviem, či ste si to všimli aj Vy, ale pár ľudí ma upozornilo na to, že v Revúcej je momentálne akosi veľa bagrov. Vybral som sa teda na malú prechádzku po meste... a naozaj. Všade „žltý bager“.

Ja som ich napočítal až 5. Jedným kopali vodári a opravovali zrejme niečo na vodovodnom potrubí, dva som videl pracovať pred domom kultúry, a ďalšie dva usilovne kopali na Jilemnického ulici výkop na nové teplovodné potrubie. Veru, najmä obyvatelia na uliciach Sládkovičovej, Jilemnického, Chalupkovej a ich okolia si teraz užijú pohľadu na tieto stroje a ich hluku dostatok. No čo už sa dá robiť, keď treba budovať a opravovať, tak sa nič iné nedá robiť, len to zvládnuť. Veríme, že potom keď sa tieto práce dokončia, bude to všetko lepšie a prinesie to úžitok pre všetkých.
Aj keď nikto asi neprejavuje nadšenie nad hlukom, prachom a pracovným ruchom pod svojimi oknami ,treba to brať aj s pozitívnej stránky.
Veď to vyzerá tak že v Revúcej sa konečne niečo deje, buduje a zveľaďuje. Ostáva nám len veriť, že aj po skončení ich práce sa okolie upraví a neostane poškodené. A na záver ma napadla ešte jedna hádanka z detstva. „Je to žlté a nedá sa to prehodiť cez plot.“ „ Čo to je? „ …“No predsa žltý bager „

Takže úsmev na tvári milí Revúčania a nehundrite na žlté bagre.

Zdroj : BOBO

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM