Samospráva

Zochovci si plnými dúškami vychutnali krásy Paríža

V apríli sa žiaci a učitelia našej školy zúčastnili poznávacieho zájazdu do Paríža. Plní očakávania sme sa vydali na ďalekú cestu. Naše očakávania sa naplnili. Prekvapil nás Paríž v celej svojej kráse, navštívili sme najzaujímavejšie a najdôležitejšie kultúrne a historické miesta Paríža aj okolia.

Ilustračný obrázok k článku Zochovci si plnými dúškami vychutnali krásy Paríža
Foto: Eva Viestová

Či už to bol tajomný Louvre a Notre Dame, alebo moderné architektonické centrum La Défense, veľký a malý Víťazný oblúk, veľkolepý a honosný zámok Versailles, prechádzka po známej ulici Champs-Elysées a Montmartre, večerná plavba po Seine.

Krásu Paríža znásobila podvečerná vyhliadka z vysvietenej Eiffelovej veže a nádherný výhľad zo Sacre Coeur. Na záver sme sa dostali do rozprávkového sveta Disneylandu, kde sme strávili jeden celý deň. Rozžiarené oči malých i veľkých hovorili za všetko.

Unavení, ale spokojní sme vyrazili na cestu domov. Veľká vďaka patrí aj cestovnej kancelárii Čekantour, za vynikajúco pripravený program. Už sa tešíme na ďalší poznávací zájazd, ktorý bude naša škola organizovať budúci školský rok 2014/2015 do Talianska.

info: Lea Sviežená, žiačka V.A foto: ZŠ I.B.Zocha

ZŠ I.B.Zocha v Paríži
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM