Peter Simon Rôzne Správy

Zraz Škodoviek v Rožňave: Spanilá jazda Gemerom aj súťaže

Priaznivci Škodoviek sa majú na čo tešiť. Okolie zimáku zaplnia autá tejto značky. Viac v článku.

Ilustračný obrázok k článku Zraz Škodoviek v Rožňave: Spanilá jazda Gemerom aj súťaže
Foto: Fabian Kiko

Zraz Škodoviek sa v Rožňave uskutoční 19. mája 2018 od 13:30 hod. v priestore za zimným štadiónom v Rožňave. Podujatie je určené ako pre všetkých priaznivcov vozidiel tejto značky, tak aj pre širokú verejnosť, ktorá si môže tieto vyleštené tátoše prísť pozrieť na vlastné oči. Okrem bežných „sérioviek“ bude k nahliadnutiu určite aj viacero „tuningáčov“.

Ako náš web informovali organizátori podujatia, začiatkom roka prebehla na klube diskusia, v ktorej sa hľadali ľudia schopní vytvoriť akciu pre východ republiky. „V návrhoch sa vyjadrili, že svoje miesto na mape zrazov Škoda Fans Slovensko by mohla dostať aj Rožňava. A to sa aj stalo. A to rovno v novom formáte lokálneho zrazu. Rožňava ponúkne nielen pokec, fotku áut a merch, ale aj veľa iného. K dispozícii bude jedlo a pitie s posedením. V rámci programu sú pripravené súťažné kategórie a novinka – jazda zručnosti v spolupráci s autoškolou. K videniu budú aj predajné modely od Škody auto a na záver aj veľká spanilá jazda cez Rožňavu a okolie,“ uviedli organizátori a dodali, že v prípade nepriaznivého počasia sa akcia ruší.

Akciu momentálne na facebookovej udalosti podporila svojou prítomnosťou približne stovka priaznivcov. „Podujatie je v hodné, ako pre rodiny s deťmi, tak aj pre mladých, či tých skôr narodených,“ doplnili organizátori.

Program stretnutia

  • 13:30 – 14:00 – príchod vozidiel
  • 14:00 – 15:00 – otvorenie zrazu a voľný pokec
  • 15:00 – 16:30 – súťažná disciplína – jazda zručnosti
  • 16:30 – 17:00 – vyhodnotenie jazdy + hlasovanie o auto zrazu
  • 17:00 – 18:00 – spanilá jazda Rožňavou a okolím
  • 18:00 ukončenie zrazu a after party v klube Colors club Rožňava

Upozornenie: Nezabúdajte, že na zraze budete zodpovední sami za seba a preto vás organizátori prosia, aby ste počas spanilej jazdy dodržiavali pravidlá cestnej premávky a jazdu zručnosti prispôsobili svojim schopnostiam.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM